Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mira Cuckold

A blogom leginkább a femdom életformáról,játékokról szól,külön bővebben kitérve az itthon is egyre jobban terjedő cuckold fétisre,ami a hétköznapjaim szerves része:)

Friss topikok

  • Zsótttti: @Zsótttti: Nyálas nyelvemmel természetesen (2015.07.11. 03:53) Orgazmus rekord
  • : nagyon jól beszélsz! Férfiként mondom, ettől borzasztóbb nincs "...úgy hogy próbálnak mindenben r... (2014.05.06. 17:32) Szösszenet a feminizmusról
  • Mira Cuckold: @Lada.: Az oldalam csak 18 éven felülieknek látható érthető okokból...Adatlapodon töltsd ki a szü... (2013.08.30. 11:13) Ökölszex
  • Attila S.: Kedves Mira Úrnő! Sokan úgy vélik,hogy az igazi Domina érinthetetlen. Na de ha bdsm szexről beszé... (2013.08.10. 02:58) Szex,femdom és pornó avagy a Mira Cuckold style
  • Attila S.: Kedves Mira cuckold! Igen,egyet értünk! Még felvázolt képben is. Pedig ezzel,senki nem árt senkin... (2013.08.04. 12:57) goldengate.hu Avagy a megmondóemberek hálójában

Szepesi Nikolett avagy egy újabb tükör az álszent társadalomnak

Mira Cuckold 2013.06.28. 08:16

Kétségtelenül sok hasonlóságot véltem felfedezni az úszólány és jómagam között ezért természetesen elolvastam a könyvét és néhány riportot ,róla készült cikket a témával foglalkozó fórumot is megtekintettem.Bevallom nagy megkönnyebbüléssel nyugtáztam a felháborodott kommenteket melyek stílusa olykor lényegesen alpáribb mint a könyv amit kritizálnak szókimondó hangvétele miatt...de ez mindenképp jóhír nem csak nekem hanem minden ügynökség ,producer színész és színésznő számára akik a felnőtt szórakoztatóiparból tervezik kitermelni a mindennapi kenyeret és megteremteni a boldog nyugdíjasévek aranytartalékát..Szerencsénkre az emberek többségében még mindig rengeteg elfojtás és ezekből adódó frusztráció van a nyíltan megélt és felvállalt szexualitással szemben (különösképpen ha ez egy nőtől származik),és ez olyan mértékűnek tűnik,hogy a későbbiekben esetlegesen születendő lányom is megtalálhatja számításait ebben az igazán élvezetes iparágban.Persze ugyanilyen nyugodt boldogságban hátradőlhetnek a különböző vallási,politikai s egyéb társadalmi vezetők is,mondván még hosszú évekig manipulálható és irányítható marad a nyáj a hazug természetellenes erkölcsi normák, és hamis kizárólag elfojtásokat eredményező emberi "értékek" sugallatával..

Nézzük a leggyakrabban megfogalmazott kritikákat Nikolettel szemben..

-1.az ilyen nő egy olcsó kurva és lélekromboló hatással van az emberekre és az egészséges szexuális életre

Vajon miért mert megéli a vágyait elfojtások,korlátok nélkül?!

Szerintem ennél jóval nagyobb károkat eredményezett az emberek lelkében és szexualitásában az egyház aki a szabad szexualitást valamiféle elítélendő káros és bűnös tevékenységnek titulálja,miközben papjaik a leghírhedtebb pedofiljai kicsiny világunknak.

Mennyi párkapcsolat laposodik el és hűl ki azért mert az emberek elméjét foglyul ejtették a szexuális monogámia hamis értékével ,ami szinte csak hazugságot,titkolózást, feszültséget agressziót eredményezett de kiegyensúlyozott kapcsolatokat csak igen elvétve.

-2. csak a pénz miatt írta a könyvet

Ez vajon miért akkora probléma,egy kapitalista társadalomban ahol minden a pénz körül forog,a vallástól kezdve a politikán át az egészségügyig. Az vesse rá az első követ akit cseppet sem motivál a pénz mikor végig robotol napi 12 órát vagy ennél is többet..Mint mondják az az igazán szerencsés aki abból tud megélni amit igazán szeret és élvez ,amit a hobbijának tekint..nos szerintem ő pont ezt tudta megvalósítani.

-3. Felháborító,hogy mindent kiadnak...miért nem kért meg valakit aki művészibben megfogalmazta volna a könyvet

itt visszatérnék az előző ponthoz...illetve annyit hozzátennék,hogy a felháborodásra maximum akkor lenne oka bárkinek is,ha mondjuk hó végén minden munkaadó ezzel a művel helyettesítené a caffetériát ,így próbálván kötelezővé tenni annak olvasását..Máskülönben pedig a mű létjogosultságát mutatja hogy rövid időn belül az egyik legfelkapottabb téma lett belőle..véleményem szerint sem rosszabb egy ilyen könyv,mint a néhány évvel ezelőtti irányzat amikor nem volt valamirevaló celeb saját szakácskönyv nélkül..

-4.Lealacsonyítja a sportot

Mivel,hogy az egészséges energiával telt fiatalokban tombol a szexuális vágy ami a híresztelésekkel ellentétben egyáltalán nem érzelmekhez kötött?!
Netán azzal,hogy felveti annak lehetőségét miszerint a sport világában is vannak pedofil hajlammal rendelkező egyedek ? Véleményem szerint ahogy a nők egyre jobban felismerik a szexualitásukban rejlő végtelen erőt és hatalmat,egyre több komplexusos férfi keletkezik akik úgy érzik egy erős nőnek nem tudják azt a teljesítményt nyújtani amit ők elvárnak ezért keresik azt a közeget ahol férfinak érezhetik magukat..Igen ez egy betegség amiről nem az egészséges vágyakkal rendelkező nők tehetnek hanem az az erkölcsi rendszer ami a monogámiát támogatja és elhiteti az emberekkel ,hogy egy férfi maximálisan képes kielégíteni egy nőt hosszútávon is..Persze ez szinte sosem sikerül és ilyenkor a nő a férfiban keresi a hibát,a férfi önbizalma megroppan bizonyítani akar magának és itt jön a probléma...Bizony a nők szexuális monogámiája teljesen természetellenes!!!

Jöjjön most pár sorban az én példám...Marcu Éva

8 éves korom óta küzdősportolok,karatéból szereztem 1 dant,kempoból barna övet,3 évig professzionális ökölvívással foglalkoztam,számos rangos mérkőzésen ringbe lépve,mint a tavaly júniusi svájcban rendezett Klitschko-Thompson gálán ahol profi bajnoki címért harcoltam,de egyéb európa bajnoki és világbajnoki címmeccset is vívtam többek között Szebelédi Renivel is...

Elmondhatom hogy az idősebb trénerek nem csak a kiskorú úszólányok de a küzdősportos csajok bájaiért is bolondulnak amit saját bőrömön is megtapasztaltam...Párom aki szintén éveket mozgott bunyós körökben találkozott olyan férfi kempo edzővel aki kiskorú fiú tanítványával állt nem csak testi de érzelmi kapcsolatban is..sőt a viszonyról tudott a srác édesanyja is aki segített titkolni a dolgot az apuka elől,aki valószínűleg véget vetett volna nem csak az edzői pályafutásának de valószínűleg az életének is..Igen vannak beteg emberek de ettől még rengeteg edző van akire fel lehet nézni és ténylegesen törődik a tanítványaival segítve azok kibontakozását és felkészülését az életre..

22 éves vagyok,13 évet küzdősportoltam és közel 300 szeretőn vagyok túl fiúk-lányok vegyesen..Szeretőim között természetesen voltak edzőtársak,trénerek,sőt előfordult hogy a meccs után a szállodai szobában ellenfelemmel megmutattuk egymásnak a nőiesebb oldalunkat is...Több mint 1 éve femdom kapcsolatban élek szintén biszexuális szubmisszív párommal,és kedvenc fétisünk a cuckold ami annyit tesz ,hogy kedvesem kimondottan élvezi ha láthat másokkal szexelni miközben ő csak alárendelt megfigyelőként van jelen...

Hetente 2x szwinger klubba járunk ahol az eddigi rekordom egy éjszaka alatt 2 szóló pasi 2 szingli lány egy pár..

Sőt néhány hónapja elkezdtem pornózni is,és legnagyobb álmom ,hogy ebben a világban is ismertté váljak,miközben minden vágyamat nyíltan megélhetem...Exhibicionista vagyok ,imádom ha néznek közben,imádok csábítani és izgat skalpjaim rohamosan növekvő száma...Igen szerintem minden nőbe bele van kódolva a ribanc amiért a férfiak bolondulnak is egész addig amíg nem komoly kapcsolatról van szó,mert akkor közbelép az ego és a büszkeség és a tulajdonság ami addig vonzotta őket egy nőben egycsapásra elitélendővé válik..persze továbbra is az ilyen lányok társaságát fogják keresni mikor el tudnak szakadni kedvesük mellől 1-2 titkos pásztorórára... és vissza is tértünk ahhoz az álszent viselkedési formához amit tökéletesen megmutat a Nikolett könyvét övező társadalmi visszhang is....

Címkék: sport pornó femdom szepesi nikolett mira cuckold

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://miracuckold.blog.hu/api/trackback/id/tr305381519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kara.hun 2013.07.01. 18:58:52

Érdekes téma. Nem ismerem 100%-ban a Szepesi Nikolett-sztorit, és a könyvét sem olvastam, de pár adalék:

1. Azért merülhetett fel egyesekben, hogy bemocskolja az úszósportot, mert azt, akit pedofíliával vádolt, sokáig nem nevezte meg név szerint, ami nem túl korrekt, mert ezzel sok ártatlan embert is gyanúba hozott. Ilyenek a botrányok. De majd elfelejtik ezt is, pár év múlva már a kutya sem fog emlékezni rá.

2. "Csak a pénz miatt írta a könyvet" - lehet, de írták, hogy az anyukájának agydaganata van, lehet, hogy rajta is akart segíteni.

Nem értek veled egyet ott, ahol ezt a "cuckoldizmust" társadalmi szintre emeled. Nem tűnik vicceskedőnek az írásod, vegyük úgy, hogy komolyan gondoltad. Úgy viszont nonszensz.
A többnejűség / többférjűség nagy társadalmi szakadékokhoz vezetne. Nem is tudom, hol olvastam már, hogy nemrég az arab tavasz idején a nők ellen elkövetett erőszakos cselekmények száma az egekbe szökött, és szociológusok arra a következtetésre jutottak, hogy a lázadozó szegényebb rétegben felgyülemlett indulatok szabadultak fel ilyen brutális módon.

Vagyis a poligám arab országokban van egy gazdag réteg, akik birtokolják a javak nagy részét, és akiknek tucatnyi feleségük van, viszont ennek következtében a szegényebb rétegeknek meg nem jut nő, azok ellehetetlenülnek, gyűlnek bennük a feszültségek, és ha betelik a pohár, nőket erőszakolnak meg.

A fordított helyzet (ha egy nőnek van több férje, szeretője) se lenne sokkal jobb.

"az az erkölcsi rendszer ami a monogámiát támogatja és elhiteti az emberekkel ,hogy egy férfi maximálisan képes kielégíteni egy nőt hosszútávon is"

Ez ilyen erővel a nőkre is igaz, a középkorú nőket a velük egykorú férfiak nem mindig tartják vonzónak (vannak kivételek, de nem az a jellemző), egészen egyszerűen azért, mert előbb-utóbb mindenki felett eljár az idő.

Mira Cuckold 2013.07.03. 15:03:44

@kara.hun:
"1. Azért merülhetett fel egyesekben, hogy bemocskolja az úszósportot, mert azt, akit pedofíliával vádolt, sokáig nem nevezte meg név szerint, ami nem túl korrekt, mert ezzel sok ártatlan embert is gyanúba hozott. Ilyenek a botrányok. De majd elfelejtik ezt is, pár év múlva már a kutya sem fog emlékezni rá."

Amennyiben valaki egy könyv név nélküli karaktere révén saját tapasztalatok nélkül gyanakodni kezd emberekre ,ott nem a könyv írójával vannak problémák,hanem az emberek gondolkodásmódjával..egy újabb bizonyíték,hogy mennyire manipulálható botrányokraéhes zombiként él társadalmunk javarésze..

"Nem értek veled egyet ott, ahol ezt a "cuckoldizmust" társadalmi szintre emeled. Nem tűnik vicceskedőnek az írásod, vegyük úgy, hogy komolyan gondoltad. Úgy viszont nonszensz.
A többnejűség / többférjűség nagy társadalmi szakadékokhoz vezetne. Nem is tudom, hol olvastam már, hogy nemrég az arab tavasz idején a nők ellen elkövetett erőszakos cselekmények száma az egekbe szökött, és szociológusok arra a következtetésre jutottak, hogy a lázadozó szegényebb rétegben felgyülemlett indulatok szabadultak fel ilyen brutális módon.

Vagyis a poligám arab országokban van egy gazdag réteg, akik birtokolják a javak nagy részét, és akiknek tucatnyi feleségük van, viszont ennek következtében a szegényebb rétegeknek meg nem jut nő, azok ellehetetlenülnek, gyűlnek bennük a feszültségek, és ha betelik a pohár, nőket erőszakolnak meg."

Írásodban a nőkre egyfajta vagyontárgyként utalsz,ami bizonyos országokban igaz,de ez az állapot sokkal természetellenesebb mint az általam említett teljes szexuális szabadság.

"A fordított helyzet (ha egy nőnek van több férje, szeretője) se lenne sokkal jobb.

"az az erkölcsi rendszer ami a monogámiát támogatja és elhiteti az emberekkel ,hogy egy férfi maximálisan képes kielégíteni egy nőt hosszútávon is"

Ez ilyen erővel a nőkre is igaz, a középkorú nőket a velük egykorú férfiak nem mindig tartják vonzónak (vannak kivételek, de nem az a jellemző), egészen egyszerűen azért, mert előbb-utóbb mindenki felett eljár az idő."

Egyrészt vannak férfiak akik valóban nem kívánják a velük egykorú középkorú nőket ,másrészt vannak fiatal huszonéves srácok akiknek pedig pont az érett korosztály a gyengéje...
Azt is érdemes megemlíteni,hogy a legtöbb nő szexuális kisugárzását pont egy hosszú szexuálisan monogám kapcsolat teszi tönkre...
Illetve a nők is hajlamosak elhanyagolni magukat egy hosszabb kapcsolatban ,pont azért mert már lemondtak a csábításról hisz a monogámia mindenekelőtt...
Ettől ez mg természetellenes...
Nem többnejűségről,vagy többférjűségről beszélek írásomban...
Élhetsz egy emberrel teljes érzelmi összhangban szeretetben ,intimitásban miközben a szexuális szabadság is megmarad és együtt élvezitek ki a kínálkozó örömöket...
süti beállítások módosítása