Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mira Cuckold

A blogom leginkább a femdom életformáról,játékokról szól,külön bővebben kitérve az itthon is egyre jobban terjedő cuckold fétisre,ami a hétköznapjaim szerves része:)

Friss topikok

  • Zsótttti: @Zsótttti: Nyálas nyelvemmel természetesen (2015.07.11. 03:53) Orgazmus rekord
  • : nagyon jól beszélsz! Férfiként mondom, ettől borzasztóbb nincs "...úgy hogy próbálnak mindenben r... (2014.05.06. 17:32) Szösszenet a feminizmusról
  • Mira Cuckold: @Lada.: Az oldalam csak 18 éven felülieknek látható érthető okokból...Adatlapodon töltsd ki a szü... (2013.08.30. 11:13) Ökölszex
  • Attila S.: Kedves Mira Úrnő! Sokan úgy vélik,hogy az igazi Domina érinthetetlen. Na de ha bdsm szexről beszé... (2013.08.10. 02:58) Szex,femdom és pornó avagy a Mira Cuckold style
  • Attila S.: Kedves Mira cuckold! Igen,egyet értünk! Még felvázolt képben is. Pedig ezzel,senki nem árt senkin... (2013.08.04. 12:57) goldengate.hu Avagy a megmondóemberek hálójában

Megújultan..

Mira Cuckold 2013.11.16. 15:42

Régen írtam ide nagyobb lélegzetvételű bejegyzést,mivel a velem kapcsolatos minden információ és aktuális történés olvasható a facebook rajongói oldalamon ,ahol már közeledünk a 7000 fő felé :)

Azonban az elmúlt hónapokban annyi új dolog történt velem,hogy most igyekszek egy cikkben mindent összefoglalni ha netán valaki elkövette azt a hibát,hogy nem kísért kellő figyelemmel :)

Mint már említettem ,jártam Ingolstadt-ban,ahol a Saturn Arénában rendezett erotika show-n 3 nap alatt 17 műsort adtam és rengeteg új élménnyel gazdagodtam,de ahogy ez az élményekkel lenni szokott jutott jó és kevésbé kellemes egyaránt.Pozitív emberként emlékezzünk csak a szépre..Eredetileg lényegesen kevesebb fellépésem lett volna ,de a közönség és a rendezőség köreiben egyaránt kiemelkedő sikert arattak produkcióim,olyannyira ,hogy kaptam jónéhány bónusz szereplési lehetőséget.Megismerkedtem Judy Nero-val,aki a legfőbb segítségem volt ottlétem alatt,mivel a show műsorok és erotika kiállítások világában még nem voltam túl jártas.Igazán kedves,segítőkész és roppant tehetséges nőt ismerhettem meg személyében,így ezúton köszönök neki mindent!

Visszatérésem után sem sok időt töltöttem az országban ,mivel hamarosan indultam Svájcba a Blauer Aff Klub-ba,ahol szeptember közepétől 1 teljes hónapot töltöttem el,újabb rengeteg pozitív élménnyel gazdagodva.Persze az utazás előtt még szerepeltem a Kozmix új klipjében és leforgattam életem első ökölszex jelenetét,valamint a KO produkció is felvett velem néhány videót.Október közepén újra megérkeztem Magyarországra,de persze ha azt gondolnád most következik néhány sor a megérdemelt édes pihenésről,hát enyhén szólva is tévedsz..Az egyik ügynökségem kintlétem alatt 2 forgatást is lekötött számomra,és a clips4sale oldalamra is gőzerővel meg kellett kezdeni a munkát.

Nos,elérkeztünk a pihenős részhez,de persze ezt is rendhagyó módon oldottam meg,mivel beültettem a cicijeimbe 330cc ( köbcentis) implantátumokat ,hogy ne csak a combom és a fenekem de a melleim is oda vonzzák a tekinteteket.A műtét remekül sikerült,a doktor gyönyörű munkát végzett,amiért köszönet dr.Avshin-nak és csapatának,valamint a Rókus Kórház II. emeletén üzemelő Kontúr plasztikai magánklinika teljes személyzetének.6 hét teljes pihenés és 2 hónap sporttól való eltiltás az új melleim velejárói.Ugyan pihenni kell,és kissé korlátozott is a mozgásom,valamint egy speciális melltartót is viselnem kell a nap 24 órájában,de a szexről azért nem kellett lemondanom szerencsére.Az első szex a műtét után persze nem párommal történt,hanem a netről választottam egy nagy farkú srácot aki úgy istenigazából jól megadta amire szükségem volt,miközben a párom hallgatott minket a másik szobából..csak úgy jó cuckold-osan :)

Elérkeztünk a gyógyulásom azon szakaszába amikor végre bátran kimozdulhatok és a tömegközlekedés sem okoz gondot,és hát hová is megy ilyenkor egy magamfajta perverz dög?! ..nem, most kivételesen nem szexelni hanem egy tetováló szalonba,ahol a csuklóimra varrattam a cuckold fétis 2 jellemző szimbólumát ,melyekről képet a facebook oldalamon,de itt a blogon is találtok...Köszönet a Dark Tattoo studiónak..

Miközben írtam e sorokat,már kissé elkalandoztak gondolataim a mai estémet illetően,mivel ma jött el a napja,hogy lehetőséget adtam egyik facebookon megismert rajongómnak,hogy megannyi bókolás után a valóságban is megmutathassa mit tud a képekről már jól ismert termetes farkával....Talán a legközelebbi bejegyzés erről fog szólni,de lehet megtartom magamnak az élményt...

Egy szónak is száz a vége, köszönöm minden rajongómnak aki követi az általam vezetett oldalakat és érdeklődik munkásságom felől,és üzenem hogy garantáltan a jövőben sem fogtok unatkozni ha engem választotok ;)

Címkék: tetoválás mellnagyobbítás femdom mellimplantátum cuckold Judy Nero mistress mira Mira Cuckold Kontúr Klinika dr.Avshin Dark Tattoo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miracuckold.blog.hu/api/trackback/id/tr525636891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása